IMG_2375-22

L’equip de RADMEDICA destaca per la seva alta professionalitat en el treball, en el tracte amb els professionals odontòlegs i els pacients i ha estat format per poder atendre als seus clients de manera imparcial, transparent i clara en les comunicacions tècniques i comercials. El nostre objectiu és agilitar i recolzar l’activitat dels odontòlegs, amb radiografies digitals de qualitat superior per aconseguir un diagnòstic correcte, amb un mínim de radiació per al pacient i impacte en el medi ambient.

La MISSIÓ de RADMEDICA és proveir de solucions avançades de radiologia dental a odontòlegs-estomatòlegs, cirurgians maxilofacials i otorrinolaringòlegs de Catalunya; amb un enfocament basat en el benestar i l’atenció al pacient, garantint la seva alta qualitat de servei a preu raonable.

La VISIÓ de RADMEDICA és convertir-se en el centre de referència de radiologia dental, amb presència en tota Catalunya, liderant el tractament digital de la imatge i aportant solucions radiològiques avançades als especialistes, a través d’un servei personalitzat als seus pacients.

Gerència

Suport al Client

IMG_2388-min

Director Comercial
Albert Garcia

IMG_2338-min

Comercial
Silvia Garcia

Administración

IMG_3576-min

Directora Financera
Vanessa Bergé

IMG_2642

Administrativa
Noemí Rodríguez

Tècnics Barcelona

IMG_2352-min

Vanessa Valle

IMG_2349-min

Natalia Redondo

IMG_2370-min

Sara Rodríguez

IMG_2358-min

Carolina Mascareñas

IMG_2641

Noelia Martínez

Tècnics Tarragona

tarragona2

Miriam Paloma

tarragona1

Marina Molas

Tècnics Girona