L’equip de RADMEDICA destaca per la seva alta professionalitat en el treball, en el tracte amb els professionals odontòlegs i els pacients i ha estat format per poder atendre als seus clients de manera imparcial, transparent i clara en les comunicacions tècniques i comercials. El nostre objectiu és agilitar i recolzar l’activitat dels odontòlegs, amb radiografies digitals de qualitat superior per aconseguir un diagnòstic correcte, amb un mínim de radiació per al pacient i impacte en el medi ambient.

La MISSIÓ de RADMEDICA és proveir de solucions avançades de radiologia dental a odontòlegs-estomatòlegs, cirurgians maxilofacials i otorrinolaringòlegs de Catalunya; amb un enfocament basat en el benestar i l’atenció al pacient, garantint la seva alta qualitat de servei a preu raonable.

La VISIÓ de RADMEDICA és convertir-se en el centre de referència de radiologia dental, amb presència en tota Catalunya, liderant el tractament digital de la imatge i aportant solucions radiològiques avançades als especialistes, a través d’un servei personalitzat als seus pacients.

Gerència

Suport al Client

Director Comercial
Albert Garcia

Comercial
Paola Barrios

Comercial
Valerià Ginès

Administración

Directora Financera
Vanessa Bergé

Administrativa
Noemí Rodríguez

Administrativa
Rocío Lomeña

Tècniques Barcelona

Tècniques Tarragona

Tècniques Girona