Visualitzador RADMEDICA 2D RDCA

El nostre software exclusiu es lliura en CD i és autoejecutable, permitint visualitzar totes les radiografies – ortopantomografies i periapicals- d’un sol cop i de forma ampliada i individualitzada. Té la possibilitat de retocar cada radiografia gràcies a funcions com enfosquir, aclarir o realçar. S’ha dissenyat per poder realitzar el muntatge en una sola pàgina de totes les radiografies. Per a major comoditat del professional, es pot guardar la imatge final a la fitxa del pacient. El CD visualitzador RDCA de RADMEDICA és una eina de fàcil ús i intuïtiva. El software és compatible amb el sistema operatiu Windows.

NNT Viewer

Software exclusiu i autoejecutable (inclòs al CD que es lliura al pacient amb els estudis), permet al professional treballar les imatges com si fos el propi centre radiològic. Es proporciona tot el paquet d’imatges i el professional pot realitzar noves panoràmiques, seccions ortorradials i mesures addicionals, així com visualitzar possibles quists i/o anomalies en l’estructura de la dent. Gràcies al treball exhaustiu dels nostres tècnics, obtenim imatges d’altíssima qualitat que faciliten una més que segura planificació quirúrgica o diagnòstic del cas.

El software NNT Viewer, disposa a més d’una nova aplicació de simulació d’implants integrada, que permet realitzar semiplanificacions gràcies a l’àmplia biblioteca de la que disposa. D’aquesta manera el professional podrà ampliar l’estudi i fins i tot i segons en quins casos, podria arribar a semiplanificar la cirurgia. El software és compatible amb el sistema operatiu Windows.