TeleRAD, assessorament diagnòstic odontològic

TeleRAD és el servei de teleradiodiagnòstic de RADMEDICA orientat a donar-vos el suport necessari en els estudis CBCT de la vostra clínica.

TeleRAD és la solució de RADMEDICA per a assessorament diagnòstic, que dóna resposta a les clíniques dentals, hospitals, centres mèdics o CAPS. Especialment indicat per a segones opinions o en casos complexos.

Inclou un informe realitzat pel nostre equip medicoradiològic, que està especialitzat en les diferents àrees de l’odontologia.

També inclou el processament de les imatges de CBCT segons el tipus d’estudi (implantologia, exodòncia, endodòncia, ATM, quists, fractures, fissures, dents incloses, ortognàtica, …), amb entrega online de resultats a través de l’exclusiva plataforma RadCloud.

Avantatges:

  • RAPIDESA A L’ASSESSORAMENT DIAGNÒSTIC (24H)
  • EVITAR LA DEDICACIÓ DE TEMPS EN EL PROCESSAT DE LA IMATGE
  • PERSONALITZACIÓ DELS ESTUDIS
  • INFORME MÈDIC-RADIOLÒGIC DETALLAT
  • CONTACTE DIRECTE AMB L’EQUIP MÈDIC-RADIOLÒGIC
  • LLIURAMENT ONLINE: MAIL O PLATAFORMA RADCLOUD
  • EXPERIÈNCIA DE MÉS DE 15 ANYS EN RADIOLOGIA DENTAL

Com funciona TeleRAD:

 1. Des de la clínica dental es carreguen a la plataforma RadCloud (o via mail) els arxius dicom generats per un CBCT.
 2. A RADMEDICA es reben aquests arxius dicom i es processen segons el tipus d’estudi (implantologia, exodòncies, endodòncies, ATM, quists, fractures, fissures, dents incloses, ortognàtica, …).
 3. S’elabora l’informe de l’estudi sol·licitat, avalat per l’equip medicoradiològic, especialitzat en les diferents àrees de l’odontologia.
 4. Lliurament en línia a través de la plataforma RadCloud o enviament per correu dels resultats (informe i estudi processat amb visor radiològic).

Per a més informació sobre com funciona el servei de teleradiodiagnòstic de RADMEDICA i millorar els resultats del CBCT, truqueu al T.608117242.